Reused Wood

Reused Wood

Hos Partner Pack er bæredygtighed en central del af vores forretningsfilosofi, og derfor har vi udviklet vores unikke koncept, Reused Wood. Gennem dette initiativ arbejder vi målrettet på at minimere miljøpåvirkningen ved at genanvende brugt træemballage fra vores kunder og samarbejdspartnere.

Reused Wood-processen begynder med, at vi henter brugt træemballage direkte fra vores kunders lokationer. Dette kan være paller, kasser og andre træemballager, der ikke længere er i brug. Ved at indsamle og genanvende disse materialer reducerer vi affaldsmængden og bidrager til en mere cirkulær økonomi.

Når træemballagen ankommer til vores savværk, starter den omhyggelige proces med at give materialet nyt liv. Først skiller vi emballagen ad og sorterer træet. Herefter saves træet op i passende stykker, som kan anvendes i produktionen af nye emballageløsninger. For at sikre, at det genbrugte træ er af højeste kvalitet og fri for skadelige organismer, gennemgår det en grundig varmebehandling. Denne behandling sikrer, at træet er fuldstændig rent og klar til genanvendelse.

Det genbrugte træ anvendes herefter til at fremstille nyt træemballage, såsom paller, kasser og andre specialprodukter, som vi tilbyder. Ved at integrere genbrugstræ i vores produktion kan vi opretholde vores høje standarder for kvalitet og holdbarhed, samtidig med at vi reducerer vores miljømæssige fodaftryk betydeligt.

Vores Reused Wood-koncept er et klart bevis på vores engagement i bæredygtighed og miljøbevidsthed. Ved at vælge Partner Pack som din leverandør støtter du en virksomhed, der aktivt arbejder for at reducere affald og bevare naturens ressourcer.  Vores genbrugstræemballage er en miljøvenlig løsning, og oftest prismæssigt på niveau med emballage fremstillet af nyt træ.

Gennem Reused Wood leverer vi bæredygtige, højtkvalitets emballageløsninger, der beskytter både dine produkter og miljøet. Sammen kan vi gøre en forskel og skabe en mere bæredygtig fremtid. Vælg Partner Pack og vær en del af vores grønne rejse.

Læs mere på reusedwood.org